Faderfotboll och komma in i akademin för “Krasnodar”

Sergey Milinkovic-Savich kan dominera i vilken kamp som helst, den är universell och liknar i likhet med Kevin De Brain, Manchester City-stjärnan.

Milinkovic-Savich kan slutföra mittfältet “MJ” och hjälpa Paul Pogba. De röda djävlarna har länge varit intresserade av dem, men de måste slå tillbaka Bayern, Juventus och Real Madrid.

Timo Werner

Vem ska Ule Gunnar Solskjer skriva in i januari?

Timo Werner är otroligt begåvad. Han är en målscorerande maskin och en väldigt smart fotbollsspelare. Sedan 2016 har han varit till förmån för RB Leipzig, och självklart har Bayern blivit ögat på honom, liksom Real och City.

Med tanke på att i slutet av december, förekomsten av Romel Lukaku började glömmas, är uppkomsten av en ny stjärnframtid mer än trolig. Werner är fortfarande ung, och Solskher är känd för sin kärlek till unga talanger.

Werner är snabb, kraftfull och teknisk. “United” började bara göra en ny tränare, men Sulscher har för få artister. Med tanke på att norska är utsatt för det attackerande spelet är det möjligt att han försöker förstärka denna position i första hand.

Kalenderåret är nära att slutföra, så med en lugn själ och ett gott samvete är det möjligt att sammanfatta några av de senaste 365 dagarna. Det är svårt att tro att en framåt med ett ryskt pass håller EM-EM på en anständig nog nivå, men det är sant – Nikolai Komlichenko utformade 18 mål i 18 matcher av den tjeckiska divisionen och har en osynlig affisch med orden “Cherchesov, här är jag” .

Faderfotboll och komma in i akademin för “Krasnodar”

Komlichenko är en modig kille. Han var inte rädd att ändra inte bara klubbregistreringen utan också geografiskt, en gång i Tjeckien, och nu känns han som kungen av lokal fotboll.

Nikolai föddes i byn Plastunovskaya, en del av Krasnodar-territoriet, och började naturligtvis förstå grunden för fotboll på sina hemorter. Nicholas kunde tydligen inte tänka på andra yrken, eftersom hans far, Nikolai Anatolyevich, var en professionell fotbollsspelare. Komlichenko Sr. fick inte mycket framgång på fotbollsplanen, och Baltika och Kuban var fortfarande taket för sina prestationer, men det faktum att Kolya hade en passion för fotboll från sin far var obestridlig.