Låt oss inte rätt att säga att Flamingo Land

Angry Birds (Everton)

Inse att många av er trodde inte dina ögon när du såg Rooney flaunt Angry Birds-logotypen på en T-shirt. Ja, “Everton” har beslutat att inte slösa tid och omedelbart dra nytta av framväxten av en mer plats för reklam genom att sponsra ett mobilspel som höll på att förlora betydelse på cirka 7 år sedan.

Mogwai (Saint Roch)

De konstigaste fotbollsponsorerna

Mogwai är ett bra skotskt efterrockband, men namnet är svagt associerat med fotboll. Gruppen bestämde sig dock för att hjälpa skolteamet från sin inbyggda Glasgow. “Saint-Roch” är en skola för döva och hörselskadade, vilket är till och med logiskt, med tanke på ljudet av konserterna i kollektivet. Hur som helst, en bra gest från gruppen.

Flowery Field (Wiener Fitoria)

De konstigaste fotbollsponsorerna

Namnet Flowery Field är omedelbart förknippat med parker och blomsterbäddar, och vi är inte så mycket fel: företaget handlar faktiskt om en viss växt – hampa. Testade spelarna sina sponsors varor? Det är svårt att säga, även om förlusten av 24: 0 från “Wienerberg” antyder, som det var.

Flamingo Land (“Hull”)

De konstigaste fotbollsponsorerna

Låt oss inte rätt att säga att Flamingo Land – den märklig sponsor av de möjliga, men det löjliga namnet på företaget verkar ännu mer absurd tanke på att det är en annons banal Zoo, där förutom flamingos har ett stort antal andra djur. Oavsett vad man ska ringa till stormarknaden “World of Broccoli.”

Kom ihåg de härliga tiderna när, i stället för ett oändligt antal satsningsföretag, sport var sponsras av alkoholproducenter? Eintracht minns tydligt, för i 1973 föll han inte bara Jägermeister-logotypen utan också bar hennes namn … Det här beror på att sponsorer på T-shirts blev bannade, så klubben döptes helt enkelt.

Ty (Portsmouth)

De konstigaste fotbollsponsorerna

Ibland utgör sponsorn och laget en symbios, och det blir svårt att föreställa dem utan varandra. Pirelli och Inter, Quilmes och Boca Juniors … men inte alltid logiska triumfer under affärsförhandlingar. Till exempel tog hon tydligt fridagen när den stolta Portsmouth tecknade ett avtal med Ty, den berömda hitleksakten på nittiotalet Beanie Babies.