Vår röda och vita på “Öppna”

Vår röda och vita på “Öppna” är nödvändigt att noga övervaka outtröttliga veteranen Aduriz (8 mål i LE + 8 mål i La Liga) och angriper havom Iñaki Williams, i kontraktet som stavas ut ersättning – 80 miljoner euro.

Celtic – Zenit

Den kvalificerade rundor UCL “kelterna sommaren täckt Nordirland” Linfield “(0: 2 4: 0) och norsk” Rosenborg “(0: 0, 0: 1). Sedan team av Brendan Rodgers hade “Astana” hemma stadium av “Celtic” brann (5: 0), i huvudstaden Kazakstan hände scoring frenesi – 4: 3, gästerna fortfarande har varit i gruppspelet.

En klubb från Glasgow i Grupp B i Champions League väntade på en mardröm – PSG och “Bavaria”. Som ett resultat: en seger och fem nederlag i sex matcher, en otäck målskillnad 5:18. “Anderlecht” gjorde också tre poäng, men förblev den fjärde eftersom han blev sämre i personliga möten med “Kelten”. Så de befann sig i Europa League.

Det viktigaste problemet med “Celtic” är uppenbart – det här är bristen på normal konkurrens i Skottlands topp liga. “Rangers” har inte en, men tog tredje plats i tabellen, och den närmaste förföljare “Celtic” (gjorde 54 och medgav bara 18 insläppta mål) – “Aberdeen” – efter 26 matcher bakom ledaren med 8 poäng.

Hur är klubbar som kommer att spela med “Loco”, “Spartacus” och “Zenith” i UEFA EvropyFoto: Eurosport, Mål

Under de senaste tio games (8 i mästerskapet och 2 i Cup) team av Brendan Rodgers har upplevt bara ett nederlag, 3 februari förlorade mot “Kilmarnock” med poängen 0: 1.