Unibet élő fogadás

Rogerio Micale, Brazília edzője az olimpiai játékokban, beszélgetést folytat arról, hogy fiatal csapata bosszút fog keresni a legutóbbi, Németország által a legutóbbi világbajnokságban Unibet zajló oldaláról, amikor a csapatok szombaton találkoznak a döntőben.

Németország megalázta Brazíliát 7-1 az otthoni tömeg előtt a 2014-es világbajnoki döntőben Belo Horizonte-ban, és 5-0-ra belépett az első fél órába. Az eredmény szörnyű csapás volt, nemcsak a csapat számára, hanem az egész nemzet és támogatóik kétségbeesetten a Unibet élő fogadás győzelemre a Maracanã-ban, hogy segítsen gyógyítani a sebeket. A világbajnokság félidős mérkőzéseinek beszámolója Tovább

„Ez volt a világbajnokság. Ez az olimpiai csapat. Neymar soha nem játszott abban a meccsen, így semmi sem okozhat semmilyen érzést, amit Unibet bosszúnak kell lennünk.A különböző játékosokkal más időpont is van – mondta Micale.

Neymar kimaradt a világbajnoki döntőből, miután megdőlt a csontjait a hátán, miközben Kolumbia ellen játszott.

„A szurkolók szerepet játszanak, és szükségünk lesz a támogatókra, mivel ez Unibet egy nagyon erős német csapat. A szurkolók azt akarják, amit akarnak, de nincs kapcsolat a mérkőzés és ez között. Biztos vagyok benne, hogy a végső Németországban egy nagyszerű mérkőzés lesz, de semmi köze a múlthoz. ”

Az oldalak teljesen különböznek a csapatoktól, a végső naptól Belo Horizonte-ban. Neymar az egyetlen játékos, aki a 2014-es világbajnokságon játszott.Az olimpiai csapatok Unibet mobil fogadás többnyire 23 év alatti játékosokból állnak, és mindegyik csapatnál három túlkorú játékos engedélyezett.

„Tudjuk, hogy a német csapatnak következetes rendszere van, és megpróbálja megőrizni az irányítást a mérkőzés birtokában tartásával. Veszélyes csapat, ezért oda kell figyelnünk rájuk – mondta Micale.

„De nem tudjuk elfelejteni a lényegünket, és hogy van egy játékosunk, aki Unibet képes egy játékot egy pillanat alatt megváltoztatni ragyogás.Éppen ezért érkeztek Európa sok csapata Dél-Amerikába, hogy játsszon a játékosainktól. megnyerte Brazília első olimpiai labdarúgó aranyérmet. a megfelelő idő. „A bajnokok titka az, hogy a nyomást motivációba helyezzük.Most itt az ideje az aranyéremnek – mondta Rai, aki segített Brazíliának, hogy megnyerje az 1994-es világbajnokságot. az önbecsülést a 2014-es vereség befolyásolta, de az első olimpiai érem megnyerésének kihívása Unibet erősebb, mint a bosszú szelleme.

Németország, aki 2-0. kevésbé fontos szerepet játszott az olimpián. A Bundesliga klubok nem voltak kötelesek elengedni vezető szerepüket.Három túlkorú játékosuk mindössze 26 teljes sapkát tart fenn közöttük, míg Brazíliában három 81-en. Hrubesch azt mondta: „Mi lehetne egy nagyobb tapasztalat egy fiatal játékos számára, mint hogy itt legyen a Maracanã-nál az Unibet olimpiai játékok döntőjében, közel 80.000 ember előtt játszva? Tapasztalt játékosok vagyunk, akik segítenek nekik.

„Nagy tapasztalat lesz számukra. A döntőbe jutással már sikerült; most megpróbáljuk megnyerni a játékot. ”

Azt is preferálta, hogy ne dobja ki a showdownot, mint egy szörnyű Unibet meccset. „Ami számít ez a játék, az olimpiai döntő,” mondta Hrubesch.

„Különböző csapatok, és itt vagyunk, hogy végül éljünk az álmunkkal.”