Michael Clarke slår ut över anspråket för balsam som manipulerar

Clarke släppte ut ett socialt mediebidrag på onsdag kväll och märkte programföretaget en “rubrik som jagar feghet” för att ha antydt att han hade en hand i de kulturella misslyckandena som ledde till den balsamande skandalen i Kapstaden. sätt för spännande serier | Sam Perry Läs mer

Vid torsdag morgon var Clarke inte villig att ta ett bakåtsteg. “Det är 100% så jag känner,” sade Clarke på Macquarie Radio. “Jag ser fram emot att en dag säga Energybet det till hans ansikte.

” När någon ifrågasätter eller förolämpar min integritet och min trovärdighet som inte är till salu. Det är inte så jag har gjort mina känslor väldigt tydliga på sociala medier…Det som Gerard har sagt är helt oöverträffat.Att försöka skylla på mig för att fuska i Sydafrika är en absolut skam. ”

Whateley var lika ovillig att slå tillbaka. “Australiens strävan är verkligen att återställa respekten men utan att bli uppenbarad,” sade han för att starta sitt SEN-radioprogram. “Och det var nedstigningen som började under Clarke.”

Whateley hävdade att det australiska cricketlagets kulturella frågor kunde spåras till Clarkes utnämning till kapten.Clarke föreslog att de borde prioritera att spela “tuff” cricket framför att bli gillad.

“Kanske om han var tillräckligt begåvad eller modig att göra det till en cricketplan skulle han ha ett bättre perspektiv än Energybet live betting odds bakom en mikrofon, ”Skrev Clarke i sitt sociala mediapost.

I det öppna brevet listade Clarke flera “fakta” som pekade på hans stjärnupptagande som skeppare samtidigt som han spelade “enligt reglerna”. Han sade också att många “respekterade journalister och seniorer inom det australiensiska cricketlaget” hade nått ut för att stödja hans syn på den nationella uppställningens etos. honom trots New South Welshmans långvariga rival Simon Katich som hävdade att han hade missat poängen.Den imponerande Queenslander upprepade Clarkes ord och sa att laget skulle kunna tappa sin konkurrensfördel om det slutade spela “hårt och rättvist” cricket.

“Du spelar spelet i en anda som är en konkurrensanda och du inte Energybet spela för att du vill ha en mästare i att vara en bra kille, ”sa Hayden till Fairfax Media. Hayden lade till att Australiens cricketers inte borde vara oroliga för sitt ”märke”