Det var mycket skepticism om den 40-årige

Om du föredrar fotboll till förnedring av ryska klubbar, spenderade du noga på kvällen kampen mot Napoli och PSG. Ja, det fanns också ett möte mellan Inter och Barcelona, ​​men i Neapel är allt vuxet – en pengesäck på gränsen till förnedring, djärva Neapolitans med en revolutionär tränare i huvudet och hoppas på en upprepning av den första spelens poängsemester. Hail målen fungerade inte, men mötet som helhet uppfyllde förväntningarna. Fem huvudfynd.

Buffon kan fortfarande

Det var mycket skepticism om den 40-årige målvakten när han bytte till PSG. Enligt standarden i Champions League – en motvillig förlorare efter en rad smärtsamma nederlag. Gigi förlorar fortfarande tävlingen till den unga Areola, men det verkar som att han kommer att spela i slutspelet (om PSG kryper där). Buffon vilade sig i första halvlek, men visade sedan varför han var den bästa målvakten i världen i flera år. Italienaren slog ett tungt slag från straff och räddade laget, drar bollen ut från under tvärstången.

Den mest avslöjande reaktionen av Thiago Silva och partners – PSG-förespråkare känner väggen bakom dem när en veteran spelar. Debuten spröt inte ens ett straff, där man formellt kan uppleva målvakten. Buffon förstod inte ögonblicket med Verratti, men här är en annan fråga – vem ska skylla mer. I allmänhet är Gigi i gång, han kommer snart att bli 41, men även i nivå med toppmatchen i Champions League ser han inte ut som ett svart får.

Anchelotti förstörde Tuhelya

PSG med kontroll, men utan tanke. Pragmatic Ancelotti valde också en rent defensiv plan i sitt hemspel. Coaching duell ren för italienare. När ett lag för en miljard dollar förlorar summan av två matcher, vilka är frågorna?

“Vi är nöjda med resultatet. Det är mycket bra för oss som vi har uppnått, om än en minimal fördel jämfört med PSG. Vi tillät dem att äga bollen, men det viktigaste var att inte låta dem ta med spelet till Neymar och Mbappa. Generellt lyckades vi. Deras centrala försvarare gjorde ett stort antal passeringar – vår plan fungerade. “