Hapal nominerades för första gången. Stoch återvänder till det Slovakiska landslaget

Stocha återvänder till landslaget efter mer än två år. Hapal ringde från den tjeckiska ligan Pilsen-duon, målvakt Matus Kozacik och mittfältaren Patrik Hrosovsky.

Stoch tappade ur laget efter att ha återvänt från Europamästerskapet förra året med tränaren Jan Kozak. Han avgick efter ett hemliga nederlag 1: 2 med det tjeckiska laget i oktober, eftersom sju spelare efter matchen bröt närbutiken och återvände till hotellet före morgonen efter en förberedande match med Sverige.

Stoch är den bästa målskytten med sju mål Prag Slavia den här säsongen. I oktober förklarades han som den bästa spelaren i den tjeckiska högsta tävlingen. ”Jag har talat med honom flera gånger, jag tror att han kommer att vara väl placerad för att fullgöra representantens uppgifter.Vi träffades i Prag och debatten var konstruktiv. Han sa att han ville representera och ser fram emot det. Jag tror att laget kommer att prestera minst lika mycket som i Slavia, sade sport.sk Hapala från sin nominationspresskonferens.

Av de sju spelarna som bröt sina liv i landslaget i oktober nominerade Hapal fyra. De är målvakten nummer en Martin Dúbravka, försvararen Milan Škriniar och mittfältaren Vladimír Weiss och Stanislav Lobotka. Å andra sidan saknar “syndare” målvakt Michal Šulla och försvararna Norbert Gyömbér och Lubomír Šatka, som fysiskt attackerades i helgen och har ett brott i ansiktet. Det finns också huvudpelare, mittfältaren Marek Hamšík och operatören Martin Škrtel.Adam Zrelák och den före detta Pilsen-spelaren Michal Ďuriš återvänder till attacken efter lång tid. Ligor C. Det finns inga poäng i den sista tabellen. Först den 16 november möter de hem med en viss gruppvinnare Ukraina, och den 19 november möter de en strid i Eden, Prag. De förlorar tre poäng till den tidigare federala partneren. “Vi vill fortfarande kämpa för andra platsen,” sade Hapal.