I Champions League på engelsmännens konto fanns det 5 mål i tio slagsmål

Raheem STERLING – 12/1
Förra säsongen gjorde en av de viktigaste attackstjärnorna i den nuvarande Manchester City Rahim Sterling 25 mål i alla turneringar. I Champions League på engelsmännens konto fanns det 5 mål i tio slagsmål, vilket var för Rakhim individuellt den bästa indikatorn i hela Champions League-utseendets historia.

Med tanke på att Manchester City anses vara en av de viktigaste favoriterna för den kommande säsongen i Champions League, borde Sterling ha många möjligheter att fylla på sin målsaldo och förbättra tidigare rekord. Kanske kommer Rakhim att visa sig vara fullständigt ostoppbart och äntligen bli fotbollsspelaren som avbryter skyttersegemoni av Messi och Ronaldo.

Optimismen ges till bookmakers specialister genom att Sterling redan i de första fem matcherna i den engelska Premier League gjorde fem mål. Dessutom var denna fotbollsspelare en av de få som inte kunde klandras för att slösa utan den senaste Champions League-dragningen, utan snarare tvärtom – med ett förväntat mål (xG) på 3,42, kritade engelsmannen upp 5 mål.

Mohammed SALAH – 8/1
Mohammed Salah, egyptisk Liverpool-anfallare, har gett ett stort bidrag till att vinna Champions League-pokalen under säsongen 2018/19. Ja, Salahs individuella prestanda var mer än två gånger sämre än i oavgjort 2017/18, då afrikanen skickade 11 mål till motståndarnas mål. Men för Salah och Liverpool förra säsongen var det viktigare att vinna lagpokalen än att prata om personliga.

Samtidigt, under innevarande säsong, har Salah igen allvarliga förväntningar när det gäller dess effektivitet. Bland bookmakare är det egypten som är den fjärde på listan som blir toppscorer i Champions League-2019/20. Återigen, liksom i fallet med Sterling, finns det förutsättningar för detta – i de fem första omgångarna i Premier League har Mohammed redan gjort fyra mål. Följaktligen, i den nya säsongen med effektivitet, bör han återigen inte ha några speciella problem.