I den sista Champions League visade Aguero förresten ganska anständigt

Det bör noteras att om vi tar hänsyn till indikatorn för förväntade mål, då Salah i den sista Champions League-dragningen, förstörde mer än förkroppsligade den nya faran i verkliga mål. Detta bevisas av egypternas fem mål på 6,58xG. Det är anmärkningsvärt att när det gäller de förväntade målen under den säsongen tog Salah i Champions League andra platsen, bara lite efter Lionel Messi, som vi naturligtvis kommer att prata om.

Sergio AGUERO – 8/1
Toppscorerna i Manchester Citys historia, som i sin karriär också vann titeln till Premier League-ubåten under säsongen 2014/15, har ännu inte blivit den viktigaste snikskytten efter någon Champions League-dragning. Denna säsong tror bookmakare att den 31-åriga argentineren kommer att ha en stor chans att erövra de tidigare till synes ostridiga topparna.

Självklart lägger bookmakerens vackra Aguero till en fantastisk start på säsongen när det gäller prestanda – i fem matcher i den engelska Premier League har Sergio redan gjort sju mål! Dessutom, som i fallet med Sterling, tror bookmakare helt enkelt på Manchester Citys förmåga att gå långt i turneringsfästet, vilket innebär ett stort antal matcher. Följaktligen kommer Aguero att vara där han ska distribuera sina “klappare”.

I den sista Champions League visade Aguero förresten ganska anständigt – 6 mål i 7 matcher. Det är viktigt att han får så mycket som i verkligheten och att partner skapar farliga situationer för honom. Åtminstone kan det argumenteras, baserat på alla samma indikator på förväntade mål. Han på Aguero i Champions League 2018/19 uppgick till 5,94, och antalet gjorda mål, minns, var lika med 6.

Den portugisiska toppanfallaren är toppscorer i Champions League (och dess föregångare i form av Europacupen) med 126 mål i 167 matcher. Dessutom är Cristiano den första fotbollsspelaren som har vunnit turneringen fem gånger sedan han började bära sitt nuvarande namn – Champions League.