Parisiner misslyckades taktik

Saken när det är bättre att inte förklara tränaren. Ancelotti avslöjade inte de taktiska hemligheterna, men på samma gång antydde han i sin stil hos den italienska allmänheten som kritiserade honom, som är på hästen idag. I “Dödsgruppen”, “Napoli” efter fyra omgångar lever mycket, och dess rika rivaler räknar ytterligare indikatorer.

Fem saker som vi lärde oss från matchen “Napoli” – “PSG”

Parisiner misslyckades taktik

Det är svårt att förstå vad Tuchel räknade med i det här mötet. Den här säsongen spelade hans lag tre matcher mot de bästa klubbarna och vann inte en. Ingen är intresserad av att räkna segrar i Ligue 1. Där är PSG automatiskt en mästare för de kommande fem åren. Real fotboll i Champions League, och här kan Tuchel bara berätta om taktik som praktiskt fungerade.

Det är konstigt att se ett system med fem försvarare, som samtidigt gör det möjligt för rivaler att skapa chanser. Under andra halvåret avslöjade “Napoli” regelbundet de defensiva orderna hos gästerna. I allmänhet fanns det ingen känsla av att pariserna spelade för att vinna. Under första halvåret var takten som i RPL, som självklart gick hand i hand med italienarna, men PSG tänkte inte ens på att lägga till fart, var nöjd med tillfälliga införanden av två huvudstjärnor.

Flera viktiga stunder var under första halvåret. Efter inte den mest invecklade ritningen av standarden kunde Mertens gå före alla motståndares försvarare-grenadörer, och i slutet av första halvlek satte Insigne nästan bollen i nio med ett slag från straffområdet.

I attacken på PSG – inget nytt. Om du inte tar ett mål, då den absoluta tomheten i första halvleken. Parisierna kan fortfarande inte skapa något i en positionsattack på bekostnad av passet. Hela hotet från Neymar-Mbappa-ligamentet. Hon organiserade det enda målet. Ligue 1 duet kommer att vinna i mars, men Champions League-laget behövs, medan PSG inte har det.