Var spelar det här riktiga? Där de gjorde den första bleka pilsan

Ett stort foto av St. Bartholomews Kadastre lyser mot en AS-artikel som representerar staden där Real Madrid väntar på nästa match. som han också tillkännagav på tjeckiska.

”Pilsen är en stad som andas för spelet och som verkligt deltagande är en historisk händelse. Och Real kommer att vara välkomna här.

Pilsen spelar Champions League för tredje gången och har redan markerat sig i staden från världsklubbarna Bayern München och Manchester City.När laget spelade Champions League för första gången hösten 2011 var de värd för Barcelona och AC Milan i Eden, Prag, eftersom de just rekonstruerade stadion i Pilsen.

Att stadion för elva tusen åskådare såldes ut på ett tag, även om biljetterna kostade från 131 euro till 346 euro (3400 till 8900 kronor). spelaragent David Zík från Global Sports, som representerar flera Pilsen-fotbollsspelare. “De gjorde världens första bleka lager.” Marc rapporterar den riktiga uppställningen.Oavsett om Keylor Navas, som fångade mot Pilsen för två veckor sedan, eller en av Courtois får en chans vid grinden. Han går med i den spanska ligan.

Experter rekommenderar Solari att lämna Gareth Baleas walesiska vinge på bänken och placera den brasilianska anfallaren Vinicius Júnior i baslinjen. Det finns också en viss osäkerhet om Asencio eller Isco kommer att spela på vänster flank.

Det är klart vem som kommer mitt i fältet och försvarar. I reserv kommer Modric, Casemiro, Kroos, försvaras borde vara Odriozola, Nacho Fernandez, Ramos och Reguilón, eftersom skadorna Marcelo, Varane och Carvajal.

AS dagligen firar Reals sista match i Tjeckien.Det var i november 2001 i Prag, då vann Real en vacker strid i Sparta 3: 2. “Zidane gjorde sitt första europeiska cupmål för Real.”

Författaren påpekar att Sparta är det enda tjeckiska laget i historien som besegrade och slog ut Real, vilket hände i den första omgången av UEFA Cup under hösten. 1983.

De spanska medierna kommenterar också domaren Deniz Aytekins delegation. Tyska domare med turkiska rötter har aldrig lyckats med en riktig match förut.

De kallar honom en kontroversiell domare och påminner honom om åtta slutstigningen i Barcelona våren 2017.

Germain vann hemma 4: 0 och tre minuter före vedergällningens slut var det bara 3: 1 för Barcelona. Hon gjorde sedan ytterligare tre mål, inklusive ett 5: 1 straffskott efter Suarez filmade fall.Aytekin bidrog därmed till den största koppomsättningen någonsin.