Vem kommer att lämna “gruppen av död”?

Tuhel behåller ett bra ansikte på ett dåligt spel, men hittills har det inte skett någon särskild framsteg jämfört med Unai Emery. Laget går inte framåt och lämnar individuella färdigheter.

Coulibali tid att höja

Kalidou Coulibaly i den 29: e minuten i matchen gick upp i pris med tio miljoner för en åtgärd. Övergripande försvarare lämnades ensam i en mot höghastighets Mbappa. Det verkade som om han var dömd, men han vann duellen direkt. Vacker tackling – för videoskärning. Det sällsynta fallet när försvararens handling – det mest livliga ögonblicket i mötet.

Fem saker som vi lärde oss från matchen “Napoli” – “PSG”

Coulibaly var bra under matchen. Efter sådana prestationer är valet vanligtvis inte riktigt, antingen England eller Real med Barcelona. Bli inte förvånad om på sommaren lämnar afrikanen Napoli för hundra miljoner.

Vem kommer att lämna “gruppen av död”?

Liverpools nederlag är en katastrof för PSG. Så Klopp-laget lämnade tyst gruppen och i händelse av nederlag i Paris, och nu i nästa omgång får vi nästan en affisch som är värdig för en tidig final. “Napoli” förstör otvivelaktigt “Red Star” och får nio poäng och har också en fördel i personliga möten över PSG.
För Tuhelya framträder en sorglig bild. En rita i Paris blir en mening. “Napoli” i det här fallet kommer redan att lämna gruppen och är osannolikt att vila ut för paristernas skull i Liverpool i sista omgången. Således för PSG är mycket sannolikt överföring till Europa League. Denna europeiska Cup Mbappa och Neymar kommer att gynna även utan en tränare.

Fotboll är ett företag, och utan investerare och sponsorer klarar sig klubbarna. Men betyder det att du kan godkänna någon transaktion med någon sponsor? Ägare och fans ser det annorlunda ut. Historia kommer inte att låta dig ligga: det fanns olika udda exempel på sponsorer som, du förväntar dig inte att se fotbollsspelare på bröstet. Bra eller dåligt.