Vi behövde bara några matcher. Nu har vi en form, säger Wenger

Newcastle är den  i bordet, inledningen av säsongen har inte fungerat bra. Under tiden har han bara gjort två dragningar med Manchester United och Southampton. Arsenal har börjat ligan hemsk, hemmaförlust 0: 2 West Ham, men nu verkar vara på rätt väg. Också tack vare tjeckien, som gjorde de mest spektakulära rörelserna mot Liverpool efter misstag i första matchen.

“Det var en av dessa matcher där jag var alltid i rätt tid på rätt plats och i svåra stunder, hjälpte jag laget. Svårt att tro att efter alla dessa chanser slutade matchen noll-noll “förundrade Cech berättade klubbens hemsida

Den främsta orsaken till detta togs på. Rensar hundra procent chans Bentekeho, då även drog på en pinne slag Coutinho.Och så var det säkert att han skulle nomineras för det bästa varvet.

Rita med Liverpool räknar, men mot Newcastle skulle det vara en besvikelse. Arsenal måste ta hand om att inte förlora fler poäng till lagen från bordets framsida. Huvudsakligen Manchester City, som fortfarande har en hel tre omgångar.

“Men i Newcastle blir det väldigt svårt” förutser tränare Arsene Wenger. “Speciellt på grund av miljön. Publiken står alltid för sitt lag, oavsett vad som händer. Å andra sidan är vi mest vanliga. Och nu kommer vi in ​​i formen. Vi behövde tre slagsmål, och vi är redan där. “Under pre-match presskonferensen fick Wenger andra ämnen.Kanske hoppades han än en gång att videoen kommer att användas i fotboll för att bedöma omstådda situationer.

“Tror du att vi fortfarande spelar matcher utan teknik inom femtio år? Jag tror inte det. Jag är säker på att videon kommer att användas. Och ju snabbare det händer desto bättre. När någon säger att vi börjar i morgon, jag underteckna det rätt “, sade han

Förutom matchen Newcastle -. Arsenal på lördag på ett program med sex matcher. Liverpool, rival Arsenal från sista omgången, den här gången välkomnar West Ham United. Hittills han trivs i den nya säsongen, skakas upp sju punkter och coach Brendan Rodgers berömmer:

mot Arsenal var det uppenbart chanser Liverpool hade en hel del – men inte vända nej “Vi är hungriga igen!”.Det var lite problem att skjuta målen, endast tre gjorde i två omgångar. Ändå är Rodgers glad. “I tidigare matcher såg du hur våra pojkar var friska och hur de spelade utan rädsla. I slutet av säsongen hade vi en svår tid, men den är borta. Vi har lärt oss av det, säger han. “West Ham, efter att ha vunnit första omgången när han vann på Arsenal, misslyckades i de andra två matcherna. Han förlorade för Leicester och förra gången slog han inte ens Bournemouth, som vann 4: 3. “Om vi ​​spelar på det här sättet kommer vi inte vinna mycket,” sa coachen Slaven Bilic.

Det kommer att finnas andra Premier League-favoriter. Chelsea, som vann första segern i den sista omgången, välkomnar Crystal Palace.Och Manchester City, ledare av bordet, Watts wattens.

Skulle de tjeckiska spelarna träffa listan över nykomlingar, Matěj Vydra och Daniel Pudil? Självklart inte. Pudil hör inte till den valda tränaren Flores och Vydra har kommit in i en cup match mot Pro League i veckan men inte besegra nederlag 0: 1.