O2 arenan klädd i Spartan. Vi är vana vid, hockeyister tror

Den sista gången han spelade hockey på O 2 Arena den 17 maj, då de sista VM slagsmål i hallen varmt, skakade läktaren, såldes ut, bra stämning.

ett kvartal av ett år är en blygsam bakgrund – 2 948 åskådare fyllde auditoriet. Pann fans bakom målet var ännu något större norrmän dessutom var mycket högt och i slutet av de begärda spelare från omklädningsrummet till den andra thankslist.

De spartanska flaggstyrkorna har dock hela tiden försökt uppmuntra hela spelet.Människor på de långa läktare rozkoukával i mitten av matchen angrepp hemma har blivit infångad och skanderade: “Vi vill ha en mål!” Väntade tills den tredje perioden när John ropade namnet på skytten Buchteleho.

Annars var det en match för att veta att detta är snarare en förberedelse för säsongen. Åskådare takt och nivå av lek kunde inte ens bli upphetsad, men povedených stund i den sista delen av visionen var. I sista minuten beslutade att laget Storhamar tight seger när kaptenen Christian Larrievee fly från brottsbänken vann målvakt Pöpperle.

“Vi gjorde inte mycket maktspel och vi inte spelar bra. Vi har varnat spelare under förra power play, spela på säkerhet, som för oss kan vara den avgörande punkten i processen.Vi spelade det som ett gäng fiskodlare är vi besvikna, arga gruppen är mycket förvirrande, tit not4bbtext ”

Besök? På den första matchen det var inte dåligt överens spartan

Besökare på fredag ​​kväll spel med den ovanliga synen redan hälsade vid utloppet av tunnelbanan. Innan liben hall nämligen fladdrande röda flaggor logo Sparta limmas och kassadiskar, klubb symboler är också i tarmen.

föregående 11 säsonger medan O 2 Arena spelade Slavia rival Sparta, men lapptäcke historia här liknar inte någonting.Den massiva dörren till det största omklädningsrummet, dekorerad med en lejon av ett figurskylt, är nu måttfärgad med namnen på de spartanska mästarna och motivationsslagord. På andra sidan finns det anti-krigare.

Kabinen har också arrangerats för att känna sig hemma. På väggarna och mattorna ser de på klubbens logotyp, motiverad av bilder av medlemmar i Sparta legend club. När du spelade is var samma musik i Tipsport Arena.

Hallen klädd i Spartan. Källaren är fantastisk, det är uppenbart att de har försökt hårt här. Jag tycker att vi vänjer oss till en annan lekplats under året.Miljön är dessutom inte så konstigt, vi har spelat tidigare “, säger försvararen Adam Polasek.

Men först inte gå när det gäller antalet åskådare och resultatet av mycket ära, data på disken liknade de flesta av de extra ligamatcher Slavia . Dessutom är det rapporterade antalet ibland svårt att tro.

“Hur många människor? Nästan tre tusen? Det är inte dåligt i Champions League på våra villkor. Jag tror att nästa lördag kommer det att bli bättre “, säger besöka coach Jandač. “Vi hoppades att fler skulle komma. Varje lag skulle vilja att det skulle säljas ut. Men det var inte dåligt vid första matchen, tillade Polášek.

Antalet besökare till Champions League Sparta hade verkligen varit problem i Holešovice.Kanske hockeyspelare och fans i det nya hemmet blir van vid det snabbt. “Vi är ett flexibelt lag. Hemma kommer vi att känna oss där och här “, hävdar Sparta Polášek.