Pardubice-tränare: Teamet förstod att det inte kommer att finnas några poäng utan hårt arbete

“Motståndaren var stor, men vi hade stunder när vi spelade Sparta,” sade Dynamo-tränaren Bretislav Kopriva. ”Killarna var besvikna över nederlaget efter matchen, men jag tackade dem för deras fysiska prestationer, de satte allt där. Detta bör alltid vara fallet. De arbetar, ”glädjade den erfarna 68-åriga tränaren som nyligen lämnade klubbens scoutposition före derbyet med Hradec och tog stafettpinnen efter att ha kastat Milos Holan.

Det föll 1: 3 i Ostrava med Vitkovice. Pojkarna startade matchen i Hradec.Vi gjorde det bra där, men det var också en belöning för tillgång till matchen, ”sa Kopriva. ”Vi tränade bara i en dag. Vi försökte ett något annorlunda mellanliggande försvarssystem, spelare följde det. Och vi önskade lyckan som saknades tidigare. Laget kanske har förstått att vi inte Sportingbet kommer att kunna nå poängen utan hårt arbete, fortsatte Pardubice-tränaren.

för att hålla pojkarna rädda för att spela

Men utöver tröskeln började Dynamo äntligen spela hockey. Till exempel vaknar franska Treille och Perret upp, Slovakiska bubblan, den största sommarförstärkningen, vet mycket mer om sig själv, och Dušek, nu centrum för den tredje formationen, har flyttat in i en oväntad roll som en av ledarna.På det sista målet i numerisk fördel visades årets något dolda geni på baksidan av Trončin, när han efter en rak åktur mot det spartanska målet på mästerligt sätt hittade bladet av kapten Rolinka, som sedan lyft pucken under toppspaken. hur var det med den fjärde linjen (Kusý-Poulíček-Mandat) på platser som lyckades göra med Sparta. Det är ett gott löfte. Vi vill att pojkarna inte ska vara rädda för att spela, för att ha råd, ”sa Kopriva. ”Om vi ​​på något sätt stressade dem och bara drivit för att vädja om att försvara och skjuta rullarna, skulle det inte göra något bra i framtiden.Det skulle vara en match, ”sa han.

De försöker lägga in nya inslag i träningsenheterna, som också borde vara motiverande.

” Spelare bör gilla de borde vara intresserade av nyheterna, ”sa Kopriva. ”Gradvis når de dessa saker i takt. De har ännu inte visats i matchen, men det kommer att komma, säger Pardubice-lagchefen. is regerande mästare från Kometa Brno. Minus är dock att kadern inte kommer att vara fullständig med tanke på utlänningarnas representationsuppgifter.Frånvaro kommer att störa kraftspelet och så vidare, så vi kommer att vara mer bekymrade över att få laget svalt, ”planerade tränaren. More info here.