Spartas premiär på O2 Arena var inte över. Třinec av den norska rivalen överkamnade

Sparta introducerade sig först på sin nya plats, men hon hade studerat länge, saknar för mycket för att straffa Berglund, som Pöpperle fångade. I åttonde minuten svarade Netik, men Östlund försvarade sitt mål med sin axel. Buchte hamnade försvinnande två-för-en ensam, men han saknade.

I början av den andra tredjedelen gav Cingel en pinne. Bara några sekunder passerade, på andra sidan Jensen inför Pöpperle och genom att blåsa över smeten, skickade norska laget överraskande in i ledningen. I slutet av den 31: e minuten hade premiärerna nästan fem minuter till fem, men de spelade det statiskt, utan ide och ingen slut.Storhamar försökte samma situation i några sekunder, och det misslyckades också.

Avvecklingen av Sparta var bara 71 sekunder efter den tredje lagen, då Poláškas bud på Boutte användes. Under den 45: e minuten fick Storhamar poäng tre i 31 sekunder, men i det här fallet spelade de också ett dubbelhemsspel elakt.

I resten av det grundläggande spelet sågs flera stora chanser på båda sidor. Reichenberg överblev dock inte Pöpperle vid Storhamars största möjlighet, eller till och med några försök, Kumstat och Cingel böjde sig på Östlund. När Sparta inte använde makten och var i spetsen för förlängningen bestämde Larrivee-brottslingarna.

“Vi är väldigt upprörda.Vi har ett mål så här innan slutet av spelarens återkomst från straffbänken, vi använde inte mycket kraft och spelade inte bra. Vidare varnade vi spelarna för att vara säkra på att under den sista strömspelen kunde vi, för att även den punkten kunde vara avgörande och progressiv för oss, men vi spelade den som en massa fiskdammar. Bandet har blivit mycket förvirrad, säger Sparta, tränare Josef Jandač.

Třinec mot Stavanger gjorde tre mål för målet, men hans motståndare rätade sig alltid. Han slog hem för att leda med en handled i 10: e minuten, men Kristiansen missade 52 sekunder före slutet av första delen av ledningen.

Efter målet med Orsavs mål behöll han en ledning på 2: 1, men Hoygard gjorde nio minuter före slutet.Varken snabb respons och exakt slit tappade tre punkter inte eftersom 47 sekunder före slutet av normal tid, Soares nära straffas tvekan i hemmet försvarszonen. Hem

Norrmännen misslyckades med att svara på den fjärde mål, som gav Irgl 75 sekunder före slutet av extra tid.

Třinecký tränare Jiri Kalous efter en kamp i cockpit rasade. “Det beror på alla tre mål som vi erbjuds gäster, tillhör den kategori av billiga”, sade han. “Men det är allt jag är ledsen för dagens spel. Annars spelade vi det bästa spelet. Systemet började det fungera. Vi visade de saker vi ville spela, vi vände kraften, vi kom in i chanserna.”

Det var klart att de var tvungna att öppna spelet när de förlorade, säger Oilers, . “De skjutde framåt i tre på fyra. När de skater och attackerar dig är det inte bara ett stopp. Men vi gjorde det bra, och vi kom in i chanserna. Men det balanseringsmål var verkligen billigt. “