Clippersna ville ge upp Teodosic-virtuosen, men de fick pengarna för honom

Den trettioåriga basketdirigenten Miloš Teodosič kommer också att spela sin andra NBA-säsong på Clippers. Samtidigt gjorde Los Angeles-ensemblet det klart för honom att han inte skulle använda sitt alternativ, men så småningom förändrade situationen. Teamet lämnade DeAndre Jordanien, som kommer att vara i Dallas.Och vinsten av Kamerunens vingsman Luc Richard Mbah och Moute för “bara” 4,3 miljoner dollar för nästa säsong kommer att tillåta Clippers att hålla Theodosics. Den föll bort från lyx.

Theodosic kan se fram emot en hel $ 6,3 miljoner, inte bara 2,1 miljoner dollar, garanterad vid tidig uppsägning. Teodosic spelade bara 45 matcher, problem med foten. Endast i år kommer han att kunna fullt ut visa vad alla bollförklaringar faktiskt kan göra. Den 19-årige slovenska köpte ett kontrakt i Real Madrid och tecknade ett nytt kontrakt med Dallas.Som en tredjedel av årets utkast har han cirka 11,9 miljoner under de kommande två åren. inte ett fyraårigt kontrakt för 20 miljoner. Samtidigt tecknade Spurs äntligen ett kontrakt med Rudy Gay . Ett årsavtal är $ 10 miljoner.

Denver har ett flerårigt kontrakt med Jarred Vanderbilt .En enastående idrottsman och Kentucky University Defender har blivit nummer 41 i årets utkast.

Orlando har erbjudit sin tvåvägskontrakt till Troy Caupain. Magic och efter slutet av G-League-säsongen flyttade till italienska andra ligan Udine.

För återgången till NBA Anthony Randolph menar inte en erfaren pivot. Slutligen en amerikan med ett slovenska pass överens om att fortsätta att arbeta med Real Madrid, även om den spanska klubben tog bort honom från kadre av disciplinära skäl.