Federer slutar i London. Djokovic, Nadal och tre tjeckiska dubbelspelare fortsätter

Tredje uppsättning, 2: 0 på uppsättningar, 5: 4 på gamma, nytta. Förra årets mästare Roger Federer hade en svärdblad i en bra match, men han använde den inte.

Och hans motståndare, Kevin Anderson, började lägga till mer. , vilket var hans första uppsättning förlust efter 11 dueller på All England Club i rad. Som det visade sig var det inte den sista i matchen.

I den första uppsättningen var World No. 2 säker och det var ingen indikation på att hans vinnande våg skulle bryta. Men en annan Anderson anskaffades i en annan uppsättning.Tack vare den paus han har byggt en ledning på 3: 0, gjorde totalt sju es. “För hela matchen kände jag aldrig en gång att jag gick 100 procent. Det är därför jag känner mig hemsk nu, sade Federer. “Det var bara spelet du bara hoppas göra.” >

Den extremt balanserade och till synes oändliga beslutsuppsättningen har sträckt matchen i 4 timmar och 17 minuter. Federer, 32-åringen, har skett 28:16 i ess, däribland i sista, 24 i ess.femte uppsättning gamma.

“Jag kommer ihåg slutet av mitt liv att vinna över Roger Federer här på Wimbledon,” sa Anderson. “Men även om jag är väldigt glad, måste jag komma ihop snabbt eftersom jag skulle vilja spela två matcher här.”
Anderson väntar på sin andra Grand Slam semifinal i sin karriär. Han spelade första gången i US Open i fjol, där han nådde finalen. På fredag ​​möter Anderson amerikanska John Isner, som slog Milos Raonice ut ur Kanada 7: 6, 6: 7, 4: 6, 3: 6. Festivalen är upptagen med de första två uppsättningarna av slipsavbrott, som vart och ett vann en efter en.I den sista uppsättningen tog Isner även två motståndare mot sina motståndare, och efter mindre än tre timmars kamp gick han till semifinalerna.

Nadal Eliminerad Del Potra Efter En Grueling Struggle

World No.1 Rafael Nadal slog på med den argentinska Juan Martín Del Potr i nästan fem timmar. tre esser betjänades av motståndarna, och argentinerna lyfte elva gånger. Nadal gjorde femhundrade striden i en avgörande uppsättning.Efter sju långa år tittar han på semifinalerna i Wimbledon, där han möter Novak Djokovic.

Med serbisk spelare har Nadal en långvarig balans – Djokovic var vinnaren i 26 fall, Nadal har en mindre klippa Men före det kom den serbiske superstjärnan Novak Djokovic mot den japanska Kei Nishikori till centraldomstolen. Djoko har hållit en 100% balans med honom i den sjätte matchen med 6: 3, 3: 6, 6: 2, 6: 2.

“Det är bra att vara fyra i Grand Slam igen. Jag är upphetsad över hur min tennisnivå steg i rätt ögonblick.Nu vill jag njuta av denna seger och sedan förbereda mig för en annan motståndare, säger Djokovic i en intervju efter matchen.

Serbien var nära att tjäna den fjärde triumfen på London gräs (innan jag gjorde det 2011, 2014 och 2015). Den 21: a spelaren i världen har väntat på Grand Slam-titeln i över två år.

Men för att titta på finalen måste Djokovic slå Rafael Nadal.

“Team Bucie” lägger inte till kvarstående Grand Slam-titel

Open, US Open och Roland Garros.Vännerna Lucie Šafářová och Amerikanska Bethania Matteková-Sands saknar bara den sista hårbotten – triumfen på All England Club.

De måste dock vänta tills nästa år. I kvartfinalen gav de sig till den kanadensiska-kinesiska duo Dabrowska, Sü I-fan 7: 5, 4: 6, 2: 6. Det tjeckiska kvartalet Barbora Krejčíková – Kateřina Siniaková, som besegrade det tysk-brittiska paret Maria, Watson 3: 6, 7: 6 och 6: 4 lyckades lyckas med fyrdubbla matchen.

p> Turneringen trojka Siniaková och Krejčíková behövde mer än två och en halv timme för att avancera och avslutade duellen med en korsstygn Siniaková.Deras andra motståndare kommer att vara Polka Alicja Rosolská och Amerikanska Abigail Spears, som har eliminerat det nummer ett frönade ungerska laget Team Babos och franskmannen Kristina Mladenovicová.

Květa Peschkeová var den först att vinna semifinalförsäkring, som vann över det rumänska duo Irina-Camelie Begu – Mihaela Buzarnescu 5: 7, 6: 4 och 6: 4.

Peschke, 43, spelade semifinalerna på All England Club förra året, 2011 vann hon även turneringen (parat med slovenska Katarina Srebotnik). I år gick Peschke ihop med 18-årige Melichar och nåde sitt Grand Slam-maximalt på Wimbledon.