Långdistansresultat Norge

Kontingentet hos spelare på insatserna är ganska tydligt uppdelat i amatörer och professionella. I sin tur kan var och en av dessa kategorier också klassificeras i underarter. Låt oss i större detalj överväga de särdragen hos var och en av dessa grupper och göra en slags igrotskaya hierarki. Amatörspelare Det mest imponerande laget av spelare består av dem, till exempel den överväldigande delen av summan.

Priserna är inte deras huvudsakliga verksamhet, som de tjänar sin försörjning till – detta är ett viktigt inslag i den “genomsnittliga” amatören. De lägger sitt favoritlag för att titta på en match, stödja ett företag med vänner, få adrenalin, men de har inte det yttersta målet att extrahera permanent vinst från denna aktivitet. Det är inte så viktigt för sådana spelare, enligt vilka koefficienter att satsa, det viktigaste är att njuta av processen, och om du vann är semestern dubbelt.

De lägger inte någon grundläggande betydelse för valet av en plats att spela, det kan vara antingen ett juridiskt ryska språkkontor eller ett offshore-kontor. Klassificeringen av älskare från själva botten, med en viss grad av villkorlighet, kan presenteras i följande form. Ludomany (spelare) Den lägsta klassen, langoddsen resultater upp till en bias i brott, även det är tillåtet att kalla dem spelare även en stor sträcka. Vrid spåren, sätt jämnt på totalerna i basketkvarteren och ha ett ohälsosamt intresse för kackerlacka och cyberfotboll, ibland dygnet runt. Detta är deras formade sätt att leva, och inte ofarlig underhållning i fritiden; sjukdom, med andra ord – spelberoende. Här är det faktum att vinna inte så viktigt, i hörnet är en konstant non-stop “Ludejka”.

Eftersom spelaren inte har någon möjlighet att göra vinst (även om han själv kan ha motsatt synvinkel), för att han på allt och utan bestämt mål och logik, om det bara är för att uttrycka det, uppstår frågan om det finns pengar för vidare spel. Alla metoder används här: från stora lån och fastighetsförsäljningar till de som är förbjudna enligt strafflagen. I avancerade fall kan en matare vara en allvarlig fara för andra. Det finns emellertid också ganska oskyldiga representanter: han förlorade sin lön och lugnade sig ner till nästa, men som i nästan alla beroende finns det vanligtvis en tendens att gå vidare.