tennisspelare turneringen tabellen i Olomouc är redan utan tjecker avslutade också Prokopcov

Prokopcov efter sedmisetové slaget klättrat innan ett trångt läktaren i en sporthallen i Palacky University slovakiska representant Wang Yang 4: 3. Han ledde 2: 0, men då var han tvungen att vända 2: 3. “I 2: 0 Jag trodde att det skulle vara lättare match. Han bosatte sig i och jag sedan dras ut ur kanalen “, säger Prokopcov.

“Det var en attraktiv match och jag är glad att det fanns så många människor. Kanske såg de en bra pingpong “. I den andra omgången väntar den koreanska Chung Jong-sik. “Jag ska försöka göra det så länge som möjligt. Trycket i hemmiljön är stor, men när folk kommer, vill man att visa upp och göra ett resultat båda är besvikna “, säger Prokopcov.

Final svepte Liao Cheng-Tching Taiwan 4 0. “Jag gjorde ingenting alls, jag kunde inte komma i takt.Förberedelsen var bra, jag kände mig bra, jag såg fram emot en hemturnering, men det var inget alls. Jag kunde inte fånga hela spelet. Jag visste vad jag kunde förvänta mig, men jag trodde inte att det skulle vara det. Jag trodde att det var en spelbar motståndare för mig. Det är en stor besvikelse, “sade Konečný. Vacenova förlorade precis som i år i Tyskland med endast sextonåriga japanska Mija Kata. I Palacký Universitets idrottshall lyckades han göra 2: 4.

“Jag är besviken över resultatet. Jag gjorde en videoanalys och jag vet hur hon spelar, och jag kan inte hålla upp taktik, säger den tjeckiska. “Jag spelar sitt spel istället för att spela det och spela taktiskt rätt, så det är ledsen.Om jag spelade vad jag fick, var jag tvungen att slå en sådan rival. Men jag kunde inte. ”

Framgångsrik kval Matelová tillräckligt för en annan japansk kvinna Juku Išigakiovou (26), mot vilken inte poäng eller ställa in. “Hennes spel är ett stort problem för mig. Dåligt läsa rotation i den första uppsättningen jag var dåligt fick sin tjänst, som en flicka, som är världsrankingen så högt, inte kan spela, så att skruva upp fyra av de fem inkomster “, sade hon.

Štrbíková spelade mot Thais Nanthaně Komwongové (124: e), endast sex bollar och 2: 4 i den första uppsättningen skador på högerbenet avgick. “I tre veckor har jag mindre problem med mitt vänstra ben.Så reddade jag medvetet henne i träningen och överbelastade henne rätt, förklarade Štrbíková.

På morgonen kunde inte slå ner på foten, han tog smärtstillande och höll benet zatejpovat. “Annars kan jag inte gå,” tillade hon.

Det var också stjärnan Kasumi Išikawa från Japan. Den femte spelaren i världen slog Nizozemku Britt Eerlandovou till 4: 3. Uppsättningar vid 00:10 i avgörande set