Chicago Cubs kommer inte riskera Sportingbet i outfield för Wrigley Field spel

När Världserien återvänder till Wrigley Field för första gången på 71 år, kommer Cubs slugger Kyle Schwarber hålla fast vid klyvning efter att läkare beslutat att han inte var redo att spela försvar. World Series 2016: The Cubs eller indianer? Våra författares förutspår Läs mer

Efter Schwarbers imponerande displayer i Cleveland som utsettshitter, fanns det förslag som han kunde spela på vänsterfältet när lagen byter till Chicago för spel 3, 4 och 5 – trots att Han har inte spelat utfield sedan han slitit sin ACL i april.Schwarber Sportingbet missade nästan hela säsongen och blev bara tillsatt till världseriens roster i sista minuten efter att ha gjort en anmärkningsvärd återhämtning.

I slutet bestämde dock Cubs att inte riskera honom och Schwarber kommer måste göra sin inverkan från bänken. “Kyle har inte blivit medicinsk rensad för att spela på fältet, så han kommer inte vara i raden i de kommande tre matcherna, säger lagpresident Theo Epstein. “Men vi ser fram emot att han påverkar spelet som en nypa hitter för oss, och Sportingbet säkert bör serien återvända till Cleveland, kommer han vara berättigad att fortsätta som utsettshitter.”

“Det är inte besvikelse alls “, sa Schwarber. “Det var ett långt skott på det mesta. Du vet självklart att jag vill vara ute för mina lagkamrater och allt, det är bara konkurrenten inom mig, men fakta är fakta.Många Chicagoans hoppade över arbetet för att förbereda sig för en helg som kunde se att Cubs slutligen slutade sin 108-åriga väntan på en titel.

Cubsna spelade framför packade folkmassor på Wrigley under mycket av Sportingbet säsongen, och till och med indianerna ser fram emot scenen.

“Det kommer att bli otroligt,” sa Cleveland slugger Mike Napoli. “Jag tittade när de klarade sig för att gå till World Series och hur galen det var och se fansen på gatorna där de var tvungna att få polis eskorter. Du kan bara se publiken bara på olika sätt. Så det blir roligt. Det är något jag ville vara en del av, och trodde att det skulle vara en otrolig World Series. “Josh Tomlin gör sin tredje playoff i Wrigley-öppningen, medan Corey Kluber väger över Game 4 på Lördagskväll på kort vila.Kyle Hendricks kommer att kasta för kubbarna på fredagskvällen.

Bristen på en utsedd hitter för NL-parken Sportingbet påverkar även indianerna. Carlos Santana kommer sannolikt att lämna fältet för andra gången i sin karriär. “Vi tänker på det,” sa manager Terry Francona. “Jag tror, ​​det är ingen anledning att inte det är ingen stor hemlighet, vi försöker balansera poäng mer körningar än dem. Okej, han är en stor del av vårt brott. ”

Santana sätter karriärhöjningar med 34 homers och 87 RBIs denna säsong. Han gick också 99 gånger och hade ett .259 battingmedel för sitt bästa Sportingbet antal sedan han slog .268 i 2013.

read more